BURSA / İNEGÖL - Prof.Dr.Selçuk Yahşi Ortaokulu

Prof.Dr.Selçuk Yahşi Ortaokulu

Kemalpaşa Mah. Koca Ahmet Caddesi No 23 İNEGÖL BURSA
Vizyon
Biz Davranışlarıyla çevresine örnek olan, öğrenmeyi öğrenmiş, günün gelişen teknolojisini sağlıklı kullanabilen ve kendini sürekli yenileyen, Veli, öğrenci ve öğretmen saç ayağının eğitimine değer veren Çağımızın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli yönelebilen, bireylerin yetiştiği kurum olmak için varız
Misyon
Ülkesini seven, Etik değerleri özümsemiş, Başarıda model alınan, Tam donanımlı, Sağlıklı, mutlu ve başarılı, Değişime ve gelişime açık, Sorumluluk duygusuna ve evrensel değerlere sahip,Çevreye duyarlı, Bireyler Yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :Sabahçı
7. 40 - 14.20
Kalorifer
Günün her saatinde Bursa İnegöl arası otobüs seferleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe nüfusu yaklaşık 230.000 civarındadır. İlçemiz büyük ve modern sanayi kenti olmasının yanı sıra Türkiye´deki birçok ilden büyüktür. Gelişmiş Sanayisi, Köftesi, Mobilyası ve Oylat kaplıcaları ile ün salmış bir kent olmasının yanında Tarihsel Dokusu ile Kültür Kenti olma özelliğini sürdürmektedir.